Electronic Beats Hungary

Minden napra egy szelet!

Szeptember 4. hétfő: Dam-Funk

A Night Drive és a Monday Sessions közös szervezése, a PONTOON-ra hozza el a modern funk élő legendáját, a 3 év után újra Budapestre látogató Dam-Funkot, hogy alaposan elindítsa a hetünket egy erős live szettel.

Szeptember 5. kedd: Delinquent Habits

A los angelesi latino hiphop alaparcai, az 1991 óta aktív Delinquent Habits szabadcsapata ismét Budapestre jön. A 8 év lemezcsend után idén megjelent It Could Be Round Two című nyolcadik albumukat  érkeznek bemutatni az Instantba.

Szeptember 6. szerda: Random Szerda

A Random Szerda 2005 és 2010 között volt a budapesti éjszaka megbízható és meghatározó koncertsorozata. Barabás Lőrinc (trombita, elektronika) volt az irányító, aki mellett folyton cserélődtek a zenészek. A most már csak szórványosan jelentkező Random Szerda ezúttal a Kobuci kertben lesz. Őrült jammelés és vaskos hiphop-jazz várható.

Szeptember 7. csütörtök: Fine Selection

Nincs is annál jobb, mint délután 5-kor kiülni az A38 Hajó orrteraszára, és egészen késő estig ott maradni, mert még szép az idő, és közben a legkirályabb chill out és downtempo zenéket hallgatni, bámulni a vizet, végigkövetni a naplementét, hűvös fröccsöt vagy hideg sört kortyolgatva. Haza se akarunk majd menni.

Szeptember 8. péntek: Paul Kalkbrenner

A jó hétvége egyik ismérve, hogy sűrű, és ezért komoly döntéseket kell meghozni. Ezen a napon választhatjuk a Corvintetőt és a Pig&Dan duó minden bizonnyal karcos szettjét, vagy mehetünk a Budapest Parkba, ahol meghallgathatjuk a Sziget után a másik Kalkbrennert is, Pault, az idősebbet.

Szeptember 9. szombat: Infekt

A szombati is egy torlódós estének ígérkezik, de jó szervezéssel meg lehet oldani úgy, hogy mindenhol ott tudj lenni. Az A38 Hajón lép fel a Beach Fossils nevű indie pop zenekar, akik bájos vidámságukkal kellően megalapozzák az este további részét, amit majd a Dürer Kertben töltünk a The Dubstep Story buliján, akik ezúttal a német Infektet és szuper szigorú zenéjét nyújtják át nekünk szeretettel.

Szeptember 10. vasárnap: Szeptemberi LemezPiac

Ha esetleg nagyon elhúzódik az előző esti dubstep buli, akkor sincs gond, mert ugyancsak a Dürerben lesz másnap délelőtt 10-től délután 5-ig a bakelitgyűjtők szent rendezvénye, a Budapesti Lemezbörze havi piaca. Megéri jönni, hiszen itt aztán igazán egyedi lemezeket túrhatunk elő.

Published September 04, 2017.