Electronic Beats Hungary

Mielőtt meghalunk, éljünk egy kicsit!

Biztos többen is belefutottatok már a nagy falba, ami a Sziget alatt végig sűrűn írt sorokkal volt tele. Ez a Before I Die fal, ami a new orleansi Candy Chang ötlete alapján megvalósult projekt. Az ötlet egyszerű: a fal olyan, mint egy bakancslista, csak ezt nem egyetlen ember írja, hanem bárki felírhatja rá a vágyait, amit szeretne még beteljesíteni az életében.

2011 óta több mint 425 Before I Die fal épült világszerte, összesen 60 országban, közel 25 nyelven. Magyarországon jó érzékkel a Sziget harapott rá a projektre, 2012-ben a fesztivál és a Banner Casting csapata építette fel közösen az első falat. 2014-ben egy könyv jelent meg a világszerte fellelhető falakon olvasható üzenetekből és vágyakból, amibe bekerült a mi budapesti falunk is.

A Szitizenek idén is felírták a Before I Die falra, mi az, amit az életükben még biztosan meg akarnak tenni. Volt például olyan, aki megfogadta, hogy mostantól minden évben ott lesz a Szigeten, amíg csak létezik a fesztivál. Mi is biztosan így teszünk, bakancslista ide, Before I Die fal oda.

Published August 15, 2017.