Electronic Beats Hungary

Ma igazán beindul a VOLT, de azért már tegnap sem volt semmi!

TEGNAP

A Linkin Park jött (először a karrierje során), látott (nagyjából 30 ezer embert), és győzött. Hiába váltott poposabb vonalra az új lemez kapcsán, a banda élőben hozta élőben a formáját. Aki a nu metal istenségek rajongója, elégedetten távozhatott a koncert után, na nem haza, hanem mondjuk Brains-re, vagy a Linkin Park afterre az Electronic Beats Stage-re.

Tegnap már éledeztek a színpadok és a helyszínek is, és nemcsak a legnagyobb érdeklődésre számot adók, hanem a kisebbek is. A Telekom Electronic Beats Stage és az azt körbeölelő tér az egyik kedvenc helyévé vált a fesztiválozóknak. Sok volt a kíváncsiskodó vendég, akik igazán tekerhettek egyet a bulin, vagy megpihenettek két bevetés között. A fesztiválozók mindent kihasználtak, amit csak értek: a babzsákokat és a kanapékat, töltöttek telefont, készítettek szelfiket, és a dögmelegben a párakapu is igazán jól jött. De pörgött a testfestés, és folyamatosan ide-oda billegett a magenta libikóka is. És a buli még csak most kezdődik igazán.

MA

A Telekom Nagyszínpad már teljes műsorral várja a fesztiválozókat. A 2011-ben alakult hazai rock’n’roll alakulat, a Run Over Dogs kezd még a délutáni melegben. Őket követi az amerikai  Of Mice and Men, akik a metálba lélekhez szóló dallamosságot kevernek, ami biztosan meg fogja idézni ma is a nu metal szellemét. De itt vége is a rocknak a Telekom Nagyszínpadon, mert aztán napjaink popistenei következnek. Az angolok egyik kedvence érkezik előbb, Ellie Goulding, majd Flourék jönnek: a mai műsort a Wellhello zárja.

A Telekom Electronic Beats Stage-en délután 5-ig tart a napközbeni csendes pihenő, mert aztán beindul a partyélet. Robert Rios és Vékonyz felvezetése után Angliából érkezik egy igazi slágergyáros, Sigala, hogy napfényes popszámokkal támogassa meg a jó időt.

A zárás a nyitó napon a Tesco Disco-é, ami azt jelenti, hogy ma éjjel az indie dance-é lesz a főszerep.

Ma tehát elkezdődik a VOLT hivatalosan is, semmiről nem maradtál még le, úgyhogy még nem késő elindulni!

Published June 28, 2017.