Electronic Beats Hungary

Ma este Linkin Park a VOLT-on!

A nu metal színtérről már szinte mindenki megfordult legalább egyszer Magyarországon, sőt van, aki többször is. Egyetlen adóssága volt még a hazai koncertszervezésnek, ez pedig pont az egyik húzónév, a Linkin Park. A mai nappal azonban ez a zenekar is pipát kap.

A Sopronba érkező Linkin Parkra óriási tömeg várható, ahova az új lemez turnéjával, a One more Light-tal jönnek a Telekom Volt Fesztiválra a kaliforniai nu metalerek. Ennek a lemeznek az érdekessége, hogy végig a pop vonalat követi, így igen eltér az eddigiektől, amit megszokhattunk a bandától.  Viszont akik régóta rajongói a zenekarnak, azok ebben a fülbemászóbb konstellációban is megtalálják a zene mélyén az igazi Linkin Park értéket.

A Telekom Nagyszínpadon este 21 órakor kezdődő koncert után a Telekom Electronic Beats Stage ad otthont a Linkin Park afternek, ami nyilván rockdiszkót takar sok-sok ide vonatkozó nu metal alapvetéssel. Ezt megelőzően pedig azok örülhetnek, akik az rnb-hiphop-trap zenei Bermuda-háromszögben élik az életüket.

A többi színpad is már éledezik ma délutántól, vagyis akinek nem inge a nu metal, azok is meg fogják találni a számításukat a VOLT 0. napján. Lesz, többek között, Bohemian Betyars és Pál Utcai Fiúk, Németh Róbert (ex-HS7, Pegazusok Nem Léteznek) az első szólólemezét mutatja be, de fellép délután vagy ma este a Mystery Gang, Deniz, a Middlemist Red, a Mary Popkids , az Anna & the Barbies, a Soerri&Poolek, a Brains és a Nagy-Szín-Pad 2017! idei nyertese, a Lóci játszik is.

Ma sem fogunk unatkozni Sopronban.

Published June 27, 2017.