Electronic Beats Hungary

Lil Frakk szerint ezeken a helyeken töltsük a tavaszt

AJAJ, újra! A SPOTS kurátorok nagykutyája visszatért, és a tavasz erősen hiphop- és dzsessz által itatott eseményeiből csipeget. A szelekcióban ezúttal spanok eventjei, bolondos szuicid fiúk, éjfekete szentmise kurrens prodoktól, tengerentúli trapsztárok! További Frakk által ajánlott eseményekért irány a Telekom Spots profilja – innen az úré a szó:

Day OFF 2023

Toldi / Március 9. Csütörtök

4MA, Sisi, Ótvar Pestis, és AKC Misiék DJ triumvirátusa. Ez is elég fresh szitu. Ha a nem megszokottat adod, én erre mennék a helyedben. 

Mörk
A38 / Március 10. Péntek 

Zenei fúziók, Zentai Márk meg egy géniusz. Progresszív alter zene minden mennyiségben, ez tipikusan az a buli, ami a zenéről szól. 

GROSSNIGHT EP. 3
Dürer Kert / Március 14. Kedd

Jön az új-újhullám, ígéretes kèpviselőkkel. A srácok belepik a dürrert és hozzák a friss energiákat. Aki szereti a magyar nyelvű trap bulikat, nem fog csalódni. 

JAZZBOIS & FRIENDS
A38 Hajó / Március 17. Péntek

Jazz és Hip-hop a hajón. Minőségi szórakozás, alapok, amikre rappelni akarok.

$UICIDEBOY$ PRESENT GREY DAY EUROPE TOUR 2023
MVM Dome / Március 23. Csütörtök 

Bolondos öngyilkos fiúk Magyarországon. Remélem eljutok, mert elsők között voltak, akik miatt szétszakadt a táskám, amikor egy DJ berakta a zenéjüket.

Hundred Sins & iamyank: A Nagy Fekete Mise
A38 Hajó / Április 1. Szombat

Jönnek a prodok, és átveszik a hatalmat. Elég össznépi és minőségi veretésre számítok. Áprilisban ezzel rúgom be az ajtót fixen.

LIL TJAY
Budapest Aréna / Április 10. Hétfő

Teltház akva után a Papp László Arénában TJAY. Mindig izgalmas külföldi előadó koncertjére menni, főleg ha olyanról van szó mint ő. Ugyanitt ingyen jegyet a báttyának pls.

6363 x Lil Frakk – Téboly a fővárosban
Akvárium NagyHall / Április 22. Szombat

Nyilván én sem maradhatok ki. 

  1. Ezen fix ott leszek.
  2. Fix nagyon para lesz. 
  3. Fix ne hagyd ki, mert bolondok háza lesz. (kajak)

Kövesd az Electronic Beatset a jó anyagért: