Electronic Beats Hungary

Lassan vége a nyárnak, de bulikból szerencsére ezen a hétvégén sincs hiány

Péntek: Denzel Curry

A Next Level csapata hozza el nekünk a mindössze 22 esztendős floridai rappert, aki versírással kezdte az ipart, majd miután megismerkedett 2Pac és Buju Banton munkásságával, ráfordult a rapre. 2013-ban jelent meg bemutatkozó albuma (Nostalgic 64), ami mérsékelt sikert aratott, a 2016-os folytatástól (Imperial) viszont már letérdelt a világ. Első ízben jön Magyarországra.

Szombat: Firework Before Party

Az A38 hajón, a nemzeti ünnepünk előtti estén egy jól összeszokott páros lép a pultba: A női energiákat Ludmilla, a férfias erőt Palotai Zsolt képviseli. Minden bizonnyal combos szettjüket az estét szervező Ninjabreakz DJ-i alapozzák majd meg.

Vasárnap: Pool&Live

Aki volt már Pool bulin a csöppnyi, ám nagyon hangulatos Vituki strandon, az tudja, hogy nem lőhet mellé, ha elmegy. Augusztus 20-án délelőtt 10-től este 11-ig tart majd a banzáj, ezúttal két helyszínen. Míg a színpadon olyanok lépnek majd fel, mint a Fran Palermo vagy Middlemist Red, a Pool bulik lényegét jelentő elektronikus szetteket a medence melletti felállított DJ-pultból olyanok szolgáltatják majd, mint Subotage & Nora Matisse, a PLUSplus, Mr Mstrs és Vatsanah, de lesz majd szett jógázáshoz is. Az alábbi, tavaly nyári videóból levehető a hangulat:

Published August 18, 2017.