Electronic Beats Hungary

Jön a Sziget, jövünk mi is: Telekom Electronic Beats a 25. Sziget Fesztiválon!

VOLT, EFOTT és Campus után az idei, 25. Sziget Fesztivált sem hagyja ki a Telekom Electronic Beats. Ott leszünk az egyik legnépszerűbb és legnagyobb helyszínnel, a Telekom Electronic Beats Arénával, és a Telekom Electronic Beats teret megtalálod majd a Hajógyári szigeten.

De nézzük előbb a Telekom Electronic Beats Arénát. A gigantikus méretű, a legprofibb hang- és fényrendszerrel felszerelt helyszín évek óta sokak megbízható kedvence. Az Arénában olyan húzónevekkel bulizhatsz együtt, mint a Nervo, Don Diablo, Bassjackers és Paul van Dyk. Azért a kisebbek se lesznek rosszak. Nervo, Danny Howard, Morten vagy Oliver Heldens neve is cseng olyan jól, hogy odacsábítsa a tömeget.

A cikk elején sorolt fesztiválokról már jól ismert Telekom Electronic Beats teret a Szigeten is megtalálod majd, ráadásul tök jó helyen: a fesztivál elektronikus részén, a Telekom Electronic Beats Aréna és a Colosseum közötti placcon.

Két dolgot biztos, hogy csinálhatsz majd ott, és egyik sem fogja zavarni a másikat, hála a jó elosztásnak: bulizhatsz naprakész elektronikus zenékre, vagy ha épp kitáncoltad magad, meg is pihenhetsz a kényelmes magenta babzsákokban és fel is frissülhetsz a párakapuknak köszönhetően. Egy fesztiválról, így tőlünk sem hiányozhat a testfestés, újra gyerek lehetsz a libikókáinkon ülve, és a The Lenz applikációt is használhatod, aminek segítségével közös fotót készíthetsz a Gorillaz virtuális tagjaival. Ha a kép jól sikerült, a WiFi-nek hála azonnal tolhatod is ki Instára vagy a Facebookra. De ha az a para, hogy merül a telód, nálunk azt is bármikor feltöltheted, nemcsak magad.

Ha nem tudsz ott lenni a Szigeten, akkor is átélheted az igazi fesztivál élményt. Facebook oldalunkon és Instagram csatornánkon folyamatosan jelentkezünk a legfrissebb, legérdekesebb tartalmakkal. Interjúinkat, videó összeállításainkat is megtalálod YouTube csatornánkon.

Mi már nagyon várjuk, hogy újra veletek csapathassuk. Ezúttal a 25. Sziget Fesztiválon, ott találkozunk!

Published August 03, 2017.