Electronic Beats Hungary

Irány Velence, irány az EFOTT!

Idén is Velencén lesz az EFOTT, a legnagyobb hazai, nyári egyetemista-főiskolás fesztivál. A buli közel egy héten át tart majd: a keddi és a szerdai felvezető napok után, csütörtöktől vasárnapig durvul majd a tóparti party.

Kedden akusztikus nappal nyit a fesztivál, tábortüzes-chilles hangulattal. Többek között a Margaret Island és a Punnany Massif mutatja majd meg, hogy mit tudnak kezdeni erősítők nélkül, de fogadnánk is rá, hogy nem hozza őket zavarba a szokatlan előadásmód.

A 4 nap alatt megfordul Velencén a hazai popélet színe-java. Külföldi fellépők is lesznek, méghozzá az első vonalból: Sean Paul, Tinie Tempah és a Flux Pavilion többek között.

A Telekom Electronic Beatsnek az EFOTT-on is saját színpada lesz, amit a fesztivál helyszínén HÖOK – Telekom Electronic Beats Party Aréna néven fogsz megtalálni, és ahova a naprakész elektronikus zene lüktetése és a helyszín különlegessége fogja odavonzani a fesztiválozókat. Az Arénában minden este zajlik majd a party, napközben pedig a meglepetésekkel teli, vízparti Telekom Electronic Beats Tér vár majd téged.

Odafigyeltünk rá, hogy mindenki megtalálja a neki kedves elfoglaltságot a Telekom Electronic Beats Téren, így lesz többek között testfestés, magenta libikóka és fotózkodás a Gorillaz tagjaival a The Lenz applikáció segítségével.

Az élményeidet, hála a WiFi-nek azonnal tolhatod is ki az éterbe. Ha pedig lefárasztott az előző esti buli, nálunk ki tudod pihenni a magenta babzsákokon a párakapu alatt. Ha pedig nemcsak te, hanem a mobilod is lemerülne, akkor a Telekom Electronic Beats Téren azt is bármikor feltöltheted.

A zenei kínálatról még nem is beszéltünk. Minden napra jut majd egy sztárfellépő a legjobb hazai DJ-k mellé. Utóbbiak között találjuk, Julia Carpentert, Andrót és Wondawulfot is. Csütörtökön Dyro érkezik Hollandiából, aki még csak 25 éves, de már 2010 óta készíti jobbnál jobb kislemezeit és remixeit.

Pénteken egy igazi nagyvad érkezik az EFOTT-ra, az izraeli elektronika egyik nagyágyúja, a dubstep DJ és producer Borgore. A bulijait talán a féktelen őrület jelzős szerkezettel lehetne a leginkább leírni, úgyhogy aki aznap belép a Telekom Electronic Beats arénába, jól teszi, ha előtte duplán köti fel a partynadrágját vagy -szoknyáját.

Szombaton a kortárs olasz elektronika feltörekvői, a Vinai duó érkezik Velencére. Ők egy testvérpáros, az idősebb, 27 esztendős Alessandro és a 24 éves Andrea Vinai. Eleinte még külön utakon jártak, aztán 2013-ban döntöttek úgy, hogy jobb együtt. 2014 óta jelennek meg zenéik, amikkel egyre nagyobb sikereket érnek el.

Vasárnap a hét lezárásaként még bulizunk egy napot, és lélekben már készülünk a CAMPUS Fesztiválra. 😉

Published July 06, 2017.