Electronic Beats Hungary

Illegális bulizókra csapott le a kalapácsos fenevad

Danny L Harle neve azoknak lehet ismerős, akik követik és rajongják a PC Music és Sophie nevével fémjelzett hyperpop-vonalat. Kollaborált olyanokkal, mint Charli XCX, Carly Rae Jepsen, Caroline Polachek, Rina Sawayama vagy Clairo, illetve ő is a negédes giccs futurisztikus túltolásában volt érdekelt karrierje első éveiben, de úgy, hogy még a legbefogadhatóbb irányt vitte – egészen nagyjából a múlt évig, amikor is ráérzett a gabber sebességére.

Február 26-án megjelenő debütalbuma már a Diplo által alapított Mad Decent ernyője alatt jön ki, és az egésznek kerekített egy erős virtuális-buli-feneket, megnyitva a Club Harlecore-t, elsőként ebben a nagyratörő klipben:

Az előbb látott kubélményben egy bizonyos DJ Danny-t látunk rezidensi szerepkörben a fantáziaszuperklubban, a következőben pedig MC Boingot, aki mellett a gumimacik egyszerűen csak hazasunnyognának a kertek alatt:

És akkor megérkeztünk a címben foglalt történéshez, itt már a sokatmondó nevű DJ Mayhem a kalauzunk, és

a képzelt klub pincéjében járunk, ami egyben a gabber-őrült szörnyeteg odúja is, de mégis sokan lemerészkednek oda a buli kedvéért. Így:

Aki tud még hasonló virtuális gigahelyekről, mindenképpen írja meg nekünk a hungary@electronicbeats.net-re!

Published February 16, 2021.