Electronic Beats Hungary

Hét élő fellépésének hanganyagát publikálta az Autechre

A kizárólag vaksötétben fellépni hajlandó, 1987 óta aktív és szupertermékeny manchesteri experi duó megosztotta hét tavalyi live actjének felvételét, amik Milánóban, Athénban, Helsinkiben, Londonban, Torinóban és a novégiai Bergenben rögzültek.
A Warpnál és az AE_STORE-on megjelent szettek 60 és 80 perc közötti hosszúságúak, így pont elegendőek addig, hogy hallgatásuk közben az ember eljusson a legjobb nyárzáró kísérleti elektronikai, fényművészeti- és technoügyi fesztiválra Budapestről ☻
Mindegyik megvan wavban, flacban, és megvásárolhatók együtt vagy külön-külön. Vagy hallgathatóak online.
KLIKK IDE AZ ÉRTÉKES GYÖNGYSZEMEKÉRT.
Az év elején amúgy a páratlan páros egy közel hat órás mixet adott ki a Warpnál, megünnepelve 1992-es válogatáslemezük, az Artificial Intelligence újrakiadását. Az első release óta eltelt harminc évet ünneplő szelekcióban mintegy száz különböző előadó szerepel, akik mind-mind inspirálták Rob Brown és Sean Booth duóját a 90-es évek elején. A “kontextuális mix” éppúgy tartalmazza az Orbital klasszikus Belfast című számát, mint a A Guy Called Gerald 1989-es Rhythm of Life-ját, és még egy csomó történelmi tételt. A 330+ perces mix itt érhető el.

Follow 4 follow 4 follow:

Published August 16, 2023.