Electronic Beats Hungary

Fotók: elbúcsúztunk a nyártól a Pécsi-tó szigetén

Salföldet követően a mögöttünk álló hétvégén ismét egy vidéki szpotra cuccoltunk le, a pécsiek által jól ismert kis ékszerdoboz, Orfű mellé, ami olyan kicsiben, amilyen lehetne az egész ország nagyban: nagyon szép, nagyon barátságos és nagyon vízparti (bár, ha úgy vesszük, minden tavunk körül mindannyian egyszerre lakunk a szárazföldön, szóval ez az utóbbi kitétel végülis valamennyiünk számára megvalósul).

Nyárbúcsúztató bulink kevésbé a kézdobálós megőrülés, inkább a puhán ritmikus őszbe hajlás jegyében telt kora délutántól a késő délutánig – OTISszal, közönségszavazásunk nyertesével, a helyi BETWIXT zenészkollektíva két tagjával, BØCcal és Marionnal, Nova Gravity trance-közeli trekkjeivel, Galactic Jackson mindig vidám és szintiközpontú szettjével, illetve a Belfastból idáig repülő Space Dimension Controller sokszínű utaztatásával. Meg persze rengeteg napsugárzással, villanyzenés workshoppal és közeli natúrborokkal.

Más dolgunk már nincs is, mint fényképfelvételeken is megmutatni ezt:

És akkor a sok open air örömködést követő őszi klubszezont hivatalosan is megnyitottnak tekintjük 😉 Reméljük, találkozunk még nem kevés helyen!

👇 Kövess minket, ahol csak érsz 👌

Published September 13, 2021.