Electronic Beats Hungary

Forgass a kezedben 30 évnyi berlini technotörténelmet!

A legendás Tresor korai éveit egy új archív könyv tárja fel: a klub 31. évfordulójának ünneplése közepette jelenik meg a True Stories című kötet, nyomon követve a táncintézmény meghatározó éveit, az 1991-es alapítástól kezdve, amikor még egy Mitte negyedbeli volt áruházban indultak el az első bulik.

Több mint négyszáz sosem látott fotót, szórólapot, faxot (!!!) gyűjt össze a különleges kiadvány, ráadásul

a Tresor története azok hangján szólal meg, akik ott voltak: több mint 40 korabeli főszereplő osztja meg első kézből származó élményeit a nagy bummról, ami a technót a világba repítette.

Egyedülálló és nélkülözhetetlen nyomtatott emlékmű ez arról a helyszínről, ami örökre megváltoztatta az elektronikus zenét, és az újraegyesített városról, ami lehetővé tette a létezését.

A 352 oldalas, limitált példányszámú kiadvány, amelyet eredetileg tavaly, a klub évfordulója alkalmából terveztek megjelentetni, számos, a klub felemelkedésében meghatározó szerepet játszó személy hozzájárulását tartalmazza, többek között Jeff Mills, “Mad” Mike Banks, Electric Indigo, Mark Reeder, Alexandra Dröhner és mások beszámolóit.

A kiadványban feltűnik Carola Stoiber is, aki a Tresor Records és az A&Red Underground Resistance “X – 101”-et menedzselte, valamint a néhai Regina Baer, aki társalapítója volt a Kraftwerknek és a Tresornak, amit 1991-től 2005-ig menedzselt.

Megjelenés szeptember 9-én, előrendelés itt!

Stalkolj minket mindenhol:

Published August 12, 2022.