Electronic Beats Hungary

Ezekre a bulikra bukkanj fel májusban

Tavaly megindult a főváros legáramvonalasabb programajánló oldala, a Telekom Spots, ahonnan az Electronic Beats kurátori csapata minden hónapban összeszed pár merőben izgi eseményt a teljesség igénye nélkül.

A hónap igazán partiheterogén, hiszen már dübörögnek a szabadtéri események, de még fullházon működnek a klubszobák is – mutatjuk a választékot!

Klubszezont zár a HARDBOILED csapata, ahova az INOTA Fesztivál Turbinacsarnokja után a budapesti Turbinába érkezik a berlini Lucinee. Feszes tavaszbúcsúztatónak nézünk elébe! És egy illusztris hazai lineup is megtámogatja ezt: AND/OR-tól Rozalináig, Szolivertől Nakrasiaig terjed a spektrum.

2022 tavaszán jelentette be feloszlását az elmúlt évek egyik legnagyobb nemzetközi érdeklődését kiváltó zenekar,a azonban az elvárások nélküli jammelgetések során újra egymásra találtak. Új lemezük egységesebb lesz, annak ellenére, hogy az afrobeat, a hiphop és elektronikus hangszerelés is megjelenik rajta.

Erre már csak azért is érdemes lesz ellátogatni, mert a két legenda közül Naga idén visszavonul 🖤 Itt egy kis minimálkodás 13 évvel ezelőttről:

Összeáll egy közös estére a Music Moves Europe díjas, népzenéből elektronikus zenét kanyarító Дeva és a nemzetközi streamekkel indító, ám idő közben magyar nyelvre váltó Platon Karataev zenekar.

Megidézve: a csillámporos japán nagyvárosi éjszakák, legyenek azok bármilyenek is. De leginkább ilyenek:

Selecta on Board w/ MPH (UK) // 05.18.

Angliából hozza a szelet a Hajó fedélzetére az újhullámos garage-ben utazó MPH, akit a rezidens szervezőkön kívül két pécsi vendég támogat.

 

A Lumenben tavaly márciusban olyan jó szettet játszott együtt a két elektronikus zenész, hogy idén újra megismétlik, a legutóbbi együttállás eredményét pedig kazetta és digitális album formájában megvásárolhatjuk.

 

FOLLOW 4 FOLLOW

Published May 09, 2024.