Electronic Beats Hungary

Dr. Rubinstein bemelegíti a savas gyógyfürdőt

Azaz: nem csak új kiadót indít Uppers and Downers (haha!) névvel, de Rubi’s Acid Spa címmel ezen jött most ki karrierjének LEGELSŐ hivatalos kiadványa. Ő ugye eddig csak kitűnő dj teljesítményeiről volt híres, mint amilyen ez a laza 386 ezres megtekintésű HÖRözés:

De most megérkezett ez a három szám, mindegyik magas oktánszámon lángol, szinte már érezzük is tőlük a saját fülledt kipárolgásunkat egy hajnali ötös tánctéren – még az utolsótól is, pedig az már nem is egy club banger, de tuti kézfeltartós szettzáró:

Dr. Rubinstein azt mondta a frissen induló labelről:

“A kiadó mögött álló ötlet a saját személyes utamat festi meg, mint nem diagnosztizált autista. Felnőttként sehol sem találtam a helyem, és sehol sem éreztem magam otthon. Az összetartozás és a kölcsönös megértés otthonérzete először a táncparketten jelentek meg számomra, és azóta sem fordultam vissza onnan. Amikor elkezdtem DJ-zni, képessé váltam ezt a feelinget a világ táncparkettjeire csatornázni, és évek múltán úgy érzem, készen állok arra, hogy zenei producerként és kiadói kurátorként is ugyanezt tegyem.”

Hajrá, Rubi!
Figyelni fogunk.
Rotyogjon a savfürdő!

Published April 24, 2024.