Electronic Beats Hungary

Debrecenbe kéne menni…

Mint arról tegnap már hírt adtunk, az Electronic Beats utazó partykaravánja országjárásra indul, hogy lezárja a tanévet és hivatalosan is megnyissa a nyarat és a fesztiválszezont. Az első állomás Debrecenben lesz május 10-én, jövő hét szerdán.

A Campus Party már jó ideje a legnépszerűbb egyetemista rendezvény Debrecenben, amit hétről-hétre tartanak meg szerdánként a HALL-ban, ami a Nagyerdő szívében található, a Nagyerdei Stadion lelátói alatt. A 2015 szeptembere óta nyitva lévő HALL egy multifunkciós tér, ami egyedülálló a régióban: szórakozási, kulturális, művelődési és üzleti lehetőségeket is kínál egyszerre.

Mint ahogy az egyetemisták is sokfélék, úgy a Campus Party táncparkettje is bármilyen zenei stílus befogadására készen áll, legyen szó rockzenéről, indie-ről, hétköznapi popról, hiphopról vagy elektronikus zenéről.

A Tanévzáró Campus Party-n, mely jövő hét szerdán lesz, Julia Carpenter fogja táncba vinni a fiatalokat. A magyar DJ először fog fellépni azóta, hogy életet adott első gyermekének. A Tomorrowland fesztiválon is már több alkalommal fellépett Julia Carpenter egy combos tech-house szettel készül emlékezetessé tenni a Tanévzáró Campus Party-t.

Ehhez csatlakozik a Telekom Electronic Beats utazó partykaravánja is, ami egy DJ-pultként is funkcionáló jeepből és egy másik, meglepetésekkel teli járgányból áll.

Keresd a Campus Partyn a magenta színt, és mögötte a Telekom Electronic Beats helyszínét, ha még egy kis bulira és könnyedén megnyerhető, vonzó ajándékokra vágysz. Nyerhetsz jegyet a Gorillaz nyári, exkluzív lemezbemutató koncertjére és a legmenőbb hazai fesztiválokra (VOLT, EFOTT, CAMPUS és Sziget). De beszerezhetsz párat az Electronic Beats relikviák közül is, sőt, ha szeretnél közös szelfit tolni a Gorillaz tagjaival, még azt is megteheted. A magenta színű jégkása pedig már csak a ráadás!

Találkozzunk jövő hét szerdán Debrecenben, a HALL-ban, a Campus Tanévzáró Partyn! Mi biztosan ott leszünk. És Te?

Published May 05, 2017.