Electronic Beats Hungary

+250%-kal ugrottak meg a keresések a Berlin rave fashionre

A Pinterest frissen megjelent kimutatása után merje állítani bárki, hogy a techno nem lett mára az egyik leghangosabban zakatoló trendvagon.

Az ismert inspirációsforrás-gyűjtő, moodboardos oldal nem évvégi jelentést csinált, épp ellenkezőleg: év elejit, ami az oldal felfutó keresési trendjei alapján igyekszik megjósolni, mi lesz nagy durranás 2023-ban. És, úgy tűnik, nem véletlenül hisznek ebben, hiszen eddig többnyire beigazolódtak a tippjeik – ahogy írják:

“Az emberek a Pinterestet a jövő megtervezésére használják. Ez azt jelenti, hogy tudjuk, mi következik. Valójában az elmúlt három évben a jelentésünkben szereplő előrejelzések 80 százaléka valóra vált.”

A helyzet pedig az, hogy a táncos elektronikus zenék x divat frontján elég nagy mozgások vannak:

💥 a House music outfits kifejezésre keresések +185 százakékkal;
💥 a Berlin rave fashionre +250 százalékkal
💥 a Rave Party Aestheticre +35 százalékkal
💥 a Techno Style-ra +60 százalékkal

többen kerestek rá. Kilencvenes évek, please rise up:

“A Z-generáció és az ezredfordulósok újra felélesztik a rave-kultúra és annak jellegzetes esztétikája iránti érdeklődésüket. Az emberek olyan befogadó, felszabadító tereket keresnek, ahol elengedhetik magukat, és úgy öltözhetnek, ahogyan csak akarnak” – írják az állítólag hosszú hónapok elemzése nyomán megszületett riport szerkesztői.

A Pinterest Predicts szerint olyan jelenségek várhatóak még a trending szekcióba idén, mint a kétszínű frizurák, a disztópikus és futurisztikus outfitek, az origami, a mindenféle superfoodok vagy éppen a narancs árnyalatai. A komplett jelentéshez erre tessék!

MÉG TÖBB A KONTENT:

Follow 4 follow 4 follow:

Published March 22, 2023.