Electronic Beats Hungary

A világ “legtávolabbi” klubja nyílik idén egy skót szigeten

“Bár a sziget lakott, 2001-ben 164-en lakták, a turisták többnyire elkerülik. A sziget fátlan, tengerpartjai kopárak, homokosak, azonban a Hebridákon szokottnál valamivel több a napfény. Sok látnivalója nincs a szigetnek” – fogalmaz biztatóan a Wikipedia Collról, ami a Belső-Hebridák egyik szigete Skóciában.

Biztató, hiszen tegyük a kezünket a szívünkre: ki ne menekülne a túltolt nagyvárosi ingertengerből egy letisztult, mindössze 76 négyzetkilométeres szigetre? Ahol – hol máshol! – idén már egy klub is nyílik.

A Detour Discotheque nevű szervezőcsapat nem először virít valamit egy képtelen helyen, tavaly egy eldugott izlandi szpoton csináltak bulikat az első New York-i diszkók szellemében.

Valahogy így:

Ez pedig már Coll, az idei célpont:

Ugyan a klub csak két estére, szeptember 22-én és 23-án nyitja meg kapuit, de maradandó élmény lehet a résztvevőknek, akik kapásból egy két és fél órás kompúttal tudják megközelíteni a szigetet, ahol autója sincs az embereknek, mert minek. A helyiek viszont komoly kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet – mind a kétszázan -, és végül bulizhatnak reggelig a tejút zavartalanul fényes sávja alatt.

Ha bármelyik olvasónk megindulna, szeretettel várjuk a beszámolót!

2023 legjobb elektronikus zenéi egyetlen playlistben!

Kövess minket szociálban.

Published April 06, 2023.