Electronic Beats Hungary

A pultból nyúlták le a legendás DJ pendrájvját, szégyenkező üzenettel kísérve került vissza hozzá

Annie Mac az Egyesült Királyság messzire visszhangzóan csengő neve, több elektronikus zenei műsort vezetett a BBC Radio 1-en (hiába, ott még a helyén van kezelve a közmédia szerepe), egy időben például a legfontosabb, aranyat érő heti műsorsáv volt az övé, a péntek este 7 és 9 óra közötti, amivel jóformán megnyitotta a hétvégét, hallgatták is derekasan szerte a szigetországban.

Ezért volt letaglózó, amikor kiderült, hogy tavaly december elején konkrétan kilopták a lejátszóba bedugott USB stickjét egy buliban, miközben ő másokkal csacsogott közvetlenül a szettje után. A rádiós lemezlovas elmondása szerint ez volt a legrégibb zenehordozója, számára fontos trekkek ezreit tartalmazta, bő tíz év termését.

“Lehetetlen lett volna pótolni, mert a rajta található számok partiról partira, szettről szettre gyarapodtak. A lopás okozta kellemetlenségeknél is letaglózóbb volt, hogy ez a húzás annyira nem illett bele az este szellemébe, amely egészen addig a pontig olyan vidámnak tűnt” – írta az esetről szóló facebookos posztjában.

Amiben aztán megírta a happy endet is:

“Karácsony előtt kaptunk egy emailt, amiből kiderült, hogy egy részeg hülyeség volt. Annyira örülök, és megkönnyebbültem, hogy nem valami kiszámított, rosszindulatú cselekedet áldozata lettem, hanem csak egy ittas estéé, és Istenemre, hát nem mindannyian csináltunk már ilyet a magunk idejében? Bárki is vagy, nagyon köszönöm, hogy visszaküldted.”

Íme a fecni, amit a bűnbánó ismeretlen mellékelt:

Minden jó, ugyebár, amikor a vége jó. Két tanulság: nem lopunk, mert lopni béna, és a másiknak nagyon szar élményt okozol, ami még hosszú ideig elkísérheti, sőt, maradandó károkkal járhat. DJ-knek pedig: backup, backup, backup!

Szociális csatornáink is számítanak szíves bekövetéseitekre:

Published January 09, 2023.