Electronic Beats Hungary

A minimál R&B hercegnője, Tirzah gyönyörű táncos klipet helyezett el

A szemünk elé és a fülünk hallatára. A brit énekesnő 2018-as bemutatkozó lemeze (Devotion) óta nem csinált új hosszanjátszós albumot, viszont az annyira rendben találódott a kritikusok által, hogy izgazából nincs is hová rohannia.

“Tirzah és Mica Levi valami vadul egyedit, átélhetőt és a pillanatnak megfelelőt alkottak; az év egyik legmeghatározóbb poplemezét” – ez csak egy összegzés a sok közül, és a Metacriticen is nyolcvanas összpontszámot kapott a maximális százból. Tirzah végül most áprilisban hallatott magáról újra a Send Me című dallal, ami még a korábbiaknál is csontvázszerűbb lett, ami a zenei alap jó értelemben vett üregességét illeti, ezzel együtt pedig még hipnotikusabb és magához ragasztóbb:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Míg ebben az előző videóban két lányt, egyébként magát az énekesnőt és az ãssia nevű barátját látjuk egymásra reagálva, úgy az új dalhoz kapcsolódó képi történetben két fiú lejt bensőséges-összekapaszkodós táncot Leah Walker rendezésében. Nem tudod róla leakasztani a tekinteted:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Azt csak reméljük, hogy mindez egy friss nagylemezt készít elő Tirzah-tól, aki egy három évvel ezelőtti interjújában azt mondta:

Nem kell hangosnak lenned ahhoz, hogy előrehaladj.

Erre akkor most mondunk egy áment.

Published May 20, 2021.