Electronic Beats Hungary

A minimál R&B hercegnője, Tirzah gyönyörű táncos klipet helyezett el

A szemünk elé és a fülünk hallatára. A brit énekesnő 2018-as bemutatkozó lemeze (Devotion) óta nem csinált új hosszanjátszós albumot, viszont az annyira rendben találódott a kritikusok által, hogy izgazából nincs is hová rohannia.

“Tirzah és Mica Levi valami vadul egyedit, átélhetőt és a pillanatnak megfelelőt alkottak; az év egyik legmeghatározóbb poplemezét” – ez csak egy összegzés a sok közül, és a Metacriticen is nyolcvanas összpontszámot kapott a maximális százból. Tirzah végül most áprilisban hallatott magáról újra a Send Me című dallal, ami még a korábbiaknál is csontvázszerűbb lett, ami a zenei alap jó értelemben vett üregességét illeti, ezzel együtt pedig még hipnotikusabb és magához ragasztóbb:

Míg ebben az előző videóban két lányt, egyébként magát az énekesnőt és az ãssia nevű barátját látjuk egymásra reagálva, úgy az új dalhoz kapcsolódó képi történetben két fiú lejt bensőséges-összekapaszkodós táncot Leah Walker rendezésében. Nem tudod róla leakasztani a tekinteted:

Azt csak reméljük, hogy mindez egy friss nagylemezt készít elő Tirzah-tól, aki egy három évvel ezelőtti interjújában azt mondta:

Nem kell hangosnak lenned ahhoz, hogy előrehaladj.

Erre akkor most mondunk egy áment.

Published May 20, 2021.