Electronic Beats Hungary

A Káli-medence lett a főszereplője Perrin új videójának

Tulajdonképpen nem is nagyon értjük, miért kellett ennyi ideig várni a szuperkedves és szupervállalható popslágerre, aminek képkockái sokak kedvenc balatonfelvidéki tájait mutatják be sajátos köntösben, de legalább végre itt van. Perrintől jött márpedig, azaz Palotai Somától, az angolul éneklő feltörekvő neosoul énekestől, aki remekül balanszíroz a kiforrott stílusjegyek és a rádióbarát refrének között, és aki azt mondta nekünk a klipről, hogy:

“Azt a menedzserem, Soltész Péter rendezte, az általa jól ismert Káli-medencében. Őt a dal ihlette meg, hiszen annak sorai is hegyek közötti szerelemről szólnak, volt egy víziója, amit aztán egy három napos forgatáson meg is valósítottunk. Nekem teljesen új terep volt ez a része az országnak és totál beleszerettem. Egy nagyon kreatív és inspiráló alkotási folyamat volt összességében, természetesen a borok és a pálinkák is fogytak bőséggel” – mondta Soma, hozzátéve, hogy a zenét egy szuper csapattal rakták össze a Supersize stúdióban.

Ahogy azt Stas, a videó operatőre és vágója elmondta a szeretlekmagyarorszag.hu-nak, voltak fix pontok a forgatás során, de többnyire improvizáltak, de “a Tóti-hegy teteje a világbajnok kilátással vagy a Köveskáli buszmegálló ikonikus mindenki-zongorája például nem maradhattak ki. A Szent-György hegy a hajnali párában, vagy a Csobánc a naplementében mind olyan élmények, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell.”

Perrin előző dalához, a Julyhoz (aminek meg Miki357 rendezte a videóját) egyébként nemsokára érkezik egy remix válogatás is, izgalmas magyar underground producerek gondozásában. Nyilván ezt sem hagyjuk majd szó nélkül!

Published October 24, 2020.