Electronic Beats Hungary

2020 legjobb zenéi? Hallgasd őket Spotify playlistjeinkben!

Klubtrekkek, kísérleti zenék, haladó hangvételű popdalok, minden egy helyen.

Ahogy közeledik az év vége, úgy érdemes lassan ráfordulni a számvetésre. Idén is elkezdtünk összerakosgatni több különböző, műfaj szerinti lejátszási listát a Spotify-on 2020 jobb trekkjeiből, és az év végéig nem is hagytuk, illetve hagyjuk parlagon őket, hanem gondoskodtunk az állandó frissítésükről, és december végéig is így teszünk. A magyar Telekom Electronic Beats profilt itt találjátok, most pedig bemutatjuk röviden a különböző lejátszási listáinkat, amik felvillantják, milyen alkotásokkal bővültek a hallójárataink az elmúlt hónapokban. Kövessétek be azt, amelyik a szíveteknek kedves, vagy rögtön mindegyiket!

POPPING playlistünkben nevéből adódóan a befogadhatóbb, de mégis előremutató, tartalommal bíró dalokat szortírozzuk, amiknek szerintünk szólnia kellene a rádiókban, és amiket bármilyen habkönnyű cselekvés mellé bármikor be lehet iktatni a fülekbe:

CLUBBING NICE playlistünkbe azok a főleg house-orientációjú tételek kerülnek, amik izzítani tudják a talpunk alatt a talajt. Ha eddig felmerült a kérdés, hogy mivel indítsd a napod, vagy mivel warmupold fel a hangulatod, akkor ne is menj tovább:

CLUBBING HARD playlistünk pedig azoknak szól, akik nem nice módon akarnak bulizni, hanem rögtön beleugranának az epicentrumba. Ide kerül minden, ami technó, és annak határterülete – lüktet, karcol, mélyre megy és földhöz csapdos:

Az XPERIMENTING playlist pedig a keretek szétfeszítésének játszótere: kísérleti elektronika, sújtó acid breakek, megbolondult tánczene, 2039-ből időutazott hauz, leftfield törzsi menetelések, bekategorizálhatatlan ufózenék. Ha szeretsz kimászkálni a komfortzónádból, itt a play gomb megnyomásának helye:

Kövessétek be őket, kevesebb zene nem lesz bennük, csak több! Legalábbis 2020 utolsó napjaiig. Házikaranténra, kijárási tilalom idejére jól jöhetnek.

Egyébként pedig ha korlátlanul szeretnéd használni a Spotify-t, az Apple Musicot, a Deezert és a Tidalt, szóval az összes jelentősebb zenestreaming szolgáltatást, akkor rendeld meg alig ezer forintért a Telekom Zene opciót a mobilodra itt (figyelem, a Zene opció csak a Telekom által biztosított mobilnetet tartalmazza, a zeneszolgáltatók havi díjait nem). Jó hallgatózást!

Published November 13, 2020.